Magnolia Husene
Magnolia Husene

Magnolia Husene er udviklet af REKA Group A/S

En ny bolig er en af de store beslutninger i livet. Netop derfor er det vigtigt at vide, hvem der står bag projektet.

Bag Magnolia Husene står REKA Group som ejendomsudvikler, på vegne af investeringsselskabet REKA Group Investment - Roskilde ApS som bygherre.
SWECO har tegnet Magnolia Husene, og JORTON er totalentreprenør på projektet.

Hos REKA Group er vi med hele vejen fra udvikling af attraktive boliger til opførelse og salg. Det vi kan, og det vi gør, bygger på mere end 25 års erfaring samt et stærkt værdigrundlag, og gennem årene har vi stået bag 4.500 boliger og grunde.

Vores værdier, troværdighed og ordentlighed, er en daglig rettesnor for os, der sammen med en innovativ og kvalitetsbevidst tilgang gør, at vi kan skabe spændende boliger, som opfylder mange behov og drømme. Samtidig har vi et tæt og godt samarbejde med rådgivere, entreprenører, myndigheder og eksperter, hvilket sikrer det optimale slutresultat.


 


REKA Group Investment - Roskilde ApS

Tlf. +45 7022 5933
Email: info@reka.dk
Web: www.reka.dk

 

Der gøres opmærksom på, at billeder af udbudte boliger i salgsmaterialet er visualiseringer og ikke rigtige fotos og er udarbejdet for at give læseren et helhedsindtryk af forventet færdigt boligprojekt. Boligerne er under opførelse og er ikke færdigbygget, hvorfor der kan komme ændringer, for eksempel på baggrund af myndighedskrav eller arkitektoniske og konstruktionsmæssige hensyn. Accessories og interiør medfølger ikke ved salg. Plantegningerne er foreløbige og angivne mål og arealer på plantegninger skal ses som vejledende og illustrative. Ret til ændringer forbeholdes. Der tages forbehold for tryk- og tastefejl. 

Om boligerne

Magnolia Husene består af 39 dobbelt- og rækkehuse i et og to plan med et boligareal på 97-134 m2. Boligerne henvender sig både til børnefamilien, senioren og singlen, og der er helt sikkert en bolig, der passer til lige netop dig.

Find den bolig, der matcher dine ønsker og behov

 

Til salg

Reserverede

Solgte

Få et overblik over Magnolia Husene i vores katalog

 

Download katalog
Magnolia Husene - scroll ned