Magnolia Husene
Magnolia Husene

Lad bare
kvaliteten blomstre

Rækkehusenes arkitektur er inspireret af 50’ernes minimalistiske stil med store vinduespartier, som åbner boligerne op og skaber et helt unikt lysindfald året rundt. Samtidig er facaden på rækkehusene bygget i forskellige tegl, som er med til at skabe et changerende udtryk mellem de forskellige boliger. Vinduer og døre er udført i træ/alu i en mørkegrå nuance, der harmonerer med tegl og træ på facaden og skaber en flot arkitektonisk helhed.

Alle boliger består af entre, 2-4 værelser, 2 badeværelser, køkken-alrum, stue, skur samt en hyggelig for- og baghave. De fleste boliger har også et selvstændigt bryggers. Gennemgående for materialevalget og interiøret i alle boliger er den høje kvalitet - for eksempel egetræsgulve, køkkenelementer fra Svane i et tidløst design samt rainshower på alle badeværelserne.

Lad bare
arkitekturen blomstre

Magnolia Husene byder på fine, arkitektoniske detaljer - både for rækkehusene i et plan og to plan.

For eksempel har alle rækkehuse i et plan en ”taghat” i køkken-alrummet, som med sine syd- og nordvendte vinduer sikrer et godt lysindfald på alle tider af dagen. Samtidig giver “taghatten” ekstra luft i rummet, da loftshøjden her er hævet til ca. 4 meter.

Ligeledes har alle rækkehuse i to plan en trappe, der leder op til øverste etage. Trappen i egetræ med glasværn er med til at skabe et specielt og mere eksklusivt udtryk i boligen, samtidig med at den øgede lofthøjde her også giver fornemmelsen af mere rum og luft.

Lad bare
fællesskabet blomstre

Magnolia Husene danner i den grad rammerne for, at fællesskabet kan blomstre. Centralt placeret i området er der et stort fælles- og legeområde, hvor små som store kan boltre sig med leg, boldspil og lignende. Her er der også placeret et stort orangeri, hvor der er plads til at holde fællesspisning, yogatimer, foredrag, pizzaaften eller noget helt femte. Det er kun fantasien, der sætter grænserne. 

Fællesområdet er grønt, åbent og indbydende, og her er der masser af gode muligheder for at mødes til afslapning, aktivitet, fællesskab og hygge.

Lad bare
havelivet blomstre

Et gennemgående tema for Magnolia Husene er de ikoniske havemure, som elegant omkredser boligernes egne haver. Havemurene er skabt i tegl, der matcher selve boligen, hvilket sikrer et harmonisk udtryk. Derudover giver havemurene dig muligheden for at skabe dit eget lille åndehul, hvor du kan trække dig tilbage og skrue ned for tempoet og op for hyggen. 

Både for- og baghave er belagt med fliser og græs, hvilket ikke kræver meget vedligehold og gør det nemmere for dig at holde det hele pænt. Samtidig er der i den hyggelige have gode muligheder for at lave bed eller plante små træer, buske og lignende, så du kan få lige præcis den have, du drømmer om.

Find den bolig, der matcher dine ønsker og behov

 

Til salg

Reserverede

Solgte

Besøg et af vores udstillingshuse

Kunne du godt tænke dig at se Magnolia Husene i virkeligheden, kigge dig lidt omkring i området og se, om det hele er noget for dig? Det kan du heldigvis godt. Vi åbner nemlig op for, at du kan komme og besøge et af vores udstillingshuse og forhåbentligt blive lidt klogere på, om Magnolia Husene skal danne rammerne om det gode liv for dig.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION
Circle
Leaf

Få et overblik over Magnolia Husene i vores katalog

 

Download katalog
Magnolia Husene - scroll ned