Magnolia Husene
Magnolia Husene

Lad bare den
centrale beliggenhed blomstre

Vindinge er en moderne landsby tæt på både skøn natur og hyggeligt byliv. En by, hvor man hilser på hinanden, kommer hinanden ved og hjælper til, hvis der er behov for det. I Vindinge finder du daginstitution, skole, sportshal og muligheder for indkøb, og du er også tæt på Hedeland Naturpark, hvor smukke naturoplevelser bare venter på dig.

Samtidig ligger Vindinge tæt på Roskilde, hvor der er masser af gode shopping- og indkøbsmuligheder, caféer og restauranter, grønne parker og kulturelle arrangementer. Til og fra Roskilde er der gode forbindelser med offentlig transport. Og hvis du trænger til et pift af storbyen, kan du nå København på ca. 40 min. i bil. Vindinge ligger på den gode side af Roskilde, så pendlerlivet bliver heller intet problem - du kan nemlig hurtigt fange motorvejen. 

 

Magnolia Husene ligger tæt på:

1,2 km Vindinge Skole
1,1 km Børnehuset Vindinge
1,2 km Daginstitutionen Hjortkær
1,6 km Vindinge Kulturcenter
700 m Indkøb (Min Købmand)
2,7 km Indkøb (Netto)
3,2 km Roskilde Station
4,4 km Hedeland Naturpark
3,6 km Hedeland Golfklub
300 m Nærmeste busstoppested
1,2 km Vindinge Hallen
35,2 km København

Lad bare
de mange muligheder blomstre

Vindinges centrale beliggenhed giver dig masser af muligheder for at få hverdagen til at gå op i en højere enhed - uanset om familien består af flere medlemmer, om du er senior, eller du er single.

Grøndals Park - Restauranter og shopping

Caféer, restauranter og shopping

Med Roskilde tæt på finder du mange hyggelige caféer og restauranter samt et væld af shoppingmuligheder. For eksempel kan du på RO’s Torv nyde godt af over 60 forskellige butikker, diverse spisesteder og også en biograf - altså helt perfekt, hvis der skal skrues lidt ekstra op for hyggen. 

Grøndals Park - Daginstitutioner

Daginstitutioner og skoler

I Vindinge er der både daginstitution, skole, SFO samt klubtilbud til de lidt større børn. Familiens mindste medlemmer kan gå på Vindinge Skole, der har elever fra 0. til og med 9. klasse, og som kan nås via trygge stisystemer. Der er dog også mulighed for at vælge en af Roskildes andre folkeskoler eller privatskoler. 

Foreningsliv og fritidsmuligheder

I Vindinge er der et rigt foreningsliv og et aktivt kulturcenter, der byder på mange forskellige arrangementer hele året rundt - alt lige fra foredrag og teaterforestillinger til fællesspisning, kokkeskole og øl- og madklubber. Samtidig er der med Vindinge Idrætsforening også rig mulighed for at dyrke idræt - både motion, gymnastik, badminton, fodbold, håndbold og e-sport - og hvis du er mere til fitness, har Vindinge også et fint fitnesscenter.

 

Lad bare
fritiden blomstre

Uanset om du helst vil snøre vandreskoene eller hoppe på cyklen ud i naturen, lytte til spændende foredrag eller få pulsen op til badminton, fodbold eller håndbold, så har du mulighed for det med et hjem i Vindinge. Her kan du nemlig blive en del af et fantastisk foreningsliv med fokus på fællesskabet og med garanti for hyggelige stunder sammen. 

Flot natur skal du heller ikke lede længe efter. For med Hedeland Naturpark som nabo kan du hurtigt tage en pause fra byen og hverdagen og lade roen sænke sig i naturskønne omgivelser - sammen med familie og venner eller bare helt alene.

Find den bolig, der matcher dine ønsker og behov

 

Til salg

Reserverede

Solgte

Besøg et af vores udstillingshuse

Kunne du godt tænke dig at se Magnolia Husene i virkeligheden, kigge dig lidt omkring i området og se, om det hele er noget for dig? Det kan du heldigvis godt. Vi åbner nemlig op for, at du kan komme og besøge et af vores udstillingshuse og forhåbentligt blive lidt klogere på, om Magnolia Husene skal danne rammerne om det gode liv for dig.

Kontakt os for mere information
Circle
Leaf

Vil du gerne bo centralt?

Vindinge er en moderne landsby tæt på både skøn natur og hyggeligt byliv. Her finder du daginstitution, skole og muligheder for indkøb, og du er også tæt på Hedeland Naturpark, hvor smukke naturoplevelser bare venter på dig.

Få et overblik over Magnolia Husene i vores katalog

 

Download katalog
Magnolia Husene - scroll ned